Takmålning inklusive rengöring

Takmålning
Måla istället för takbyte.

Vi utför takmålning på betongpannor, målning av tegelpannor och målning av plåttak m.fl.
Vi använder marknadens mest kvalitativa produkter för ett hållbart och långvarigt resultat vilket är en nyckelfaktor för lång livslängd. Vi målar även andra detaljer på taket så som målning av vindskivor, målning av hängrännor, målning av stuprör, målning av vindskiveplåtar, målning av takfönster, målning av takstege, målning av ventilationsrör med mera.

Ett nytt ytskikt gör nytta

Betongpannor slits med åren och ytan blir porös så mossa, lav samt annan smuts lätt får fäste. När mossan får fäste kan det gå riktigt illa när vatten tränger ner i rötter och det kan bildas frostsprängningar vilket har sönder din takpanna.
När dina takpannor börjar gå sönder blir det tillslut bara en sak att göra och det är att byta hela taket. 

Skippa den dyra kostnaden och ta hand om ditt tak. Vi har 2 olika alternativ vi erbjuder vilket anses vara dom 2 bästa alternativen till takrekond. 
Våra alternativ ser du intill här på höger sida.

Botemedel mot mossa

Nedan finner du vad vi kan göra för ditt tak. Vid takmålning behöver du nödvändigtvis inte ha massa mossa utan du kanske bara vill byta färg på taket.
I samband med målning kan du antingen köra samma kulör som innan eller byta färg. Kanske kombinera med att köra en fasadmålning på sammagång.

Takbehandling

Vår takbehandling går ut på att mekaniskt ta bort så mycket mossa och lav som möjligt. Efter det sprutar vi på medel som dödar all mossa och lav samt att man låter regner städa resten. Taket blir rent med tiden. Gör du denna behandling var 4e år kommer ditt tak hålla riktigt länge.

Takmålning

Takmålning fungerar nästan på samma sätt i grunden som takbehandling. Fast istället kör vi rent taket med högtryck varav rengöringsmedlet dödar alla mossa och lav. Efter lägger vi på en ny yta med färg varav du har fått ett nytt ytskikt på ditt tak.