Trapphusmålning

Plugs

Trapphusmålning i Västerås med omnejd

Vi har stor erfarenhet av olika typer av trapphus och hjälper er gärna med en ommålning.

Trapphus utsätts ofta för en hel del slitage och behöver med jämna mellanrum rustas upp genom bland annat målning. Vi har målat trapphus i många olika former runt om i Västerås. I trapphus kan man ofta göra dekorationsmålning för att liva upp det annars så ganska tråkiga utrymmet. Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp. Vi hjälper er gärna med förslag på färgsättning och olika typer av dekoration. 

Trapphuset är en del av fastigheten som välkomnar många människor till fastigheten. Många rör sig i trapphuset, ofta med smutsiga skor, så slitaget är stort och renoveringsbehovet likaså. Anlita oss för en trapphusmålning så skapar du trivsel för de boende och en välkomnande miljö för gäster. Dessutom höjer du värdet på hela fastigheten genom att renovera med en trapphusmålning. Dessutom förhindrar dyra reparationskostnader i framtiden och visar att du kan förvalta fastigheten på bästa sätt.

Underhållsmåleri i trapphus

I många fall så målar vi om trapphus bara för att få till en ny färgsättning och fräscha upp väggar och tak. I andra fall så kan det vara gammal limfärg som sitter i taket som först måste tas bort och sedan krävs ett ordentligt förarbete innan färdigstrykning kan påbörjas. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt möte så tittar vi på just era förutsättningar och önskemål. Tänk på att trapphuset oftast är det första man ser när man kliver in innanför porten.

Offert?

Offert eller frågor ? Klicka till höger.

Snabbkontakt

...

Kontakt

Email :

info@ronneborns.se