Vi renoverar kök i Västerås

Har du bestämt dig för att renovera ditt kök, bor i Västerås och letar efter nån som kan hjälpa dig med det? Då har du kommit rätt!
Vi renoverar ditt kök i Västerås helt enligt dina önskemål, med stor känsla för detaljer i kvalitet och utförande och – naturligtvis – enligt alla regler som gäller i branschen.
Vi kan förvandla ditt kök till drömplatsen i hela huset.

Renovering av kök i Västerås utan begränsningar – ingenting är omöjligt!

Den enda begränsningen är din och vår fantasi. Vi bygger alla sorts kök från de i dag vanligaste i Skandinavisk stil, ljusa och fräscha med enkla former till de mer extrema som inspirerats av de senaste modetrenderna med avancerade ljussättningar och tekniska lösningar. Givetvis allt däremellan.

Du bestämmer!

Om konstruktionen i ditt hus så tillåter kan vi t ex ta ner en vägg och öppna upp mellan kök och vardagsrum, sätt in ett nytt eller ett större fönster, lägga in klinker- eller parkettgolv, sätta halogen-spotlight och högtalare i taket (eller varför inte i golvet!). Det finns precis hur många möjligheter som helst och vi kommer göra allt för att möta dina önskemål och underlätta alla svåra beslut.

Byta köksluckor ?

Kanske är du inte intresserad av att slita ut hela köket och göra om utan du kanske vill ha ett nytt kök på 4 timmar istället ?
Då ska du nöja dig med att byta luckorna istället för att göra några andra större ingrepp vilket i slutändan ändå ger ett otroligt lyft för hela köket.
Varför inte passa på att måla om lite eller lägga nytt golv medans du ändå håller på så blir det riktigt nytt.

Oavsett vad vi än gör för dig är vi övertygade om att du som kund hos oss kommer bli 100% nöjd med vårt utförda arbete. Välkommen till Rönneborns måleri / bygg  – vi renoverar kök i Västerås!

Meny