Fasadmålning i Västerås 2020

I vårt klimat utsätts fasaden för stora påfrestningar. Därför är det viktigt att inte vänta för länge med ommålningen så satsa på att måla fasaden lite oftare än vad färgtillverkaren skriver på burken.
Vi hjälper er gärna med rådgivning och besiktning så att rätt behandling görs.
Vi utför fasadmålning på ett sätt som bevarar huset och tål påfrestningarna i vårt klimat.
Du som kund behöver inte hyra ställningar eller köpa färg, det sköter vi själva.
Det enda du behöver göra är att bestämma vilken kulör du ska ha på fasaden och att vi kommer överens om när vi ska starta fasadmålningen.

Först tvättas fasaden för att, efter borttagning av gammal färg, grundas, mellanstrykas och färdigstrykas. Vid kulörbyte kan antalet färgpåstrykningar bli fler. På kulturhus används ofta linoljefärg vid målning av fasad då detta var en vanlig färg i äldre tider. Och en god regel vid ommålning av tidigare målade ytor är att välja samma färgtyp som ytan tidigare målats med.

Fasadmålning i Västerås

Vi utför nymålning och ommålning av fasader eller väggar som behöver rustas upp. Många glömmer att måla under längre perioder och får senare ångra det när de måste göra dyrare renoveringar ändå. Alla saker som är ute och oskyddat får ordentliga påfrestningar av väder och vind. Våra målare i Stockholm lindrar den här påfrestningen och om du hör av dig till oss så ger vi dig en kostnadsfri offert.

Vi ser inget arbete som för litet och inget är heller för stort så vi välkomnar därför vilket arbete du än har till oss. Rönneborns Måleri uppfyller alla krav på kvalitetsmässigt arbete. Vi kan därför lämna ut branschgaranti och kundgaranti.

Utvändig målning

  • Utvändig målning – förändra din fasad för ditt hem enkelt genom att kontakta oss.
  • Du kanske vill skrapa ditt hus själv så sköter vi utomhusmålningen.
  • Eller så skrapar vi och du sköter själv utomhusmålningen.
  • Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom måleri.
  • Söker du en målare i Västerås, hallstahammar, surahammar, kolbäck? Oavsett omfattningen på uppdraget kan du anlita en kompetent målare hos oss på Rönneborns Måleri.
  • Med rätt färgsättning kan du förändra ett helt rum, eller er fastighet. Så låt färgen komma till sin rätt.

Fasadmålning i Västerås för ett vårdat yttre

Visst är den viktig för utseendet och det första intrycket, men en välskött fasad är mer än så. Den ser nämligen till att huset är friskt, genom att motverka röta och mögel. Men för att fasaden ska må bra under hela sin livstid behöver den omvårdnad. Det står vi på Rönneborns Måleri för.

Vare sig din fasad är i trä, puts eller tegel ser ditt måleri till att du får bästa möjliga resultat på din fasadmålning i Västerås. Dessutom kan vi vägleda dig  till rätt produkt och kulör för just dina ändamål.

Fasadmålning plus lite till

Det är inte bara fasaden som behöver skötas utvändigt.
Vi fixar även staket, altangolvet, balkongräcken och mycket annat.
Så har du mer än fasaden som behöver snyggas till så nämn det vid besök så lägger vi till det på offerten.
Givetvis kan du få offert på enbart rengöring och inoljning av altangolv.

Meny